Informasjon

Bistandsdirektør:
Tora Lindheim
Tlf: 976 87 240
Donasjoner: 
Kontonr.: 2050.24.15779
Generaldirektør
Andreas Friis

bistandsprosjekt:
www.livearctic.no

KenYa Feel The Love Tonight

Direksjonsmusikkens Kenya Feel the Love Tonight-prosjekt er til inntekt for de 52 barna på Ruiru Rehabilitation Centre like utenfor Nairobi. Engasjementet startet som en gave til Direksjonsmusikkens 40-årsjubileum, der Generaldirektør Janis Majors, som har sitt virke i FN, donerte stripete lekeapparater til barna ved barnehjemmet i Direksjonsmusikkens navn. Siden den gang har Direksjonsmusikkens faste og uteksaminerte medlemmer gått sammen om å donere en andel av sin henholdsvise kostnad (ved å øke sine egne kostnader) - eller inntekt - til prosjektet.

Direksjonsmusikken fikk Norges Handelshøyskoles pris for sosialt engasjement i 2005 blant annet for dette engasjementet.

Kenya Feel the Love Tonight har sin helt egen bankkonto hos den velrennomerte finansinstitusjonen Totens Sparebank, banken for deg som ønsker å ha en bank som har hovedkontor på Toten.

Donasjoner mottas med takk! Midlene brukes hovedsaklig til ekstra moro, lek og instrumenter til barna ved Ruiru Rehabilitation Centre. Informasjon rundt dette ses i margen til venstre.