Opplev Direksjonsmusikken!

Direksjonsmusikken har i en årrekke vært yndede underholdere på alle slags arrangementer, både i Bergen og omegn, i Norge og i verden for øvrig.

Har De planer om å arrangere en festlighet av noe slag? Ønsker De at Deres firmafest, julebord eller kick-off, Deres mors 80-årsdag eller eventuelle Verdensmesterskap skal gå over i historien som en minneverdig begivenhet? Da vil Direksjonsmusikken mer enn gjerne være behjelpelige.

Vårt show består av en perfekt balanse av hornmusikk, sang og humorinnslag, alt lagt opp til å nå vårt hovedmål om å "Glede oss og andre". Vi er svært tilpasningsdyktige til vårt publikum og har en årelang erfaring i underholdningsbransjen. Direksjonsmusikken spiller glad hornmusikk i mange varianter. Vårt repertoar strekker seg fra marsjer, filmmusikk og Bierstubesanger til gladjazz med soloer på de fleste instrumenter. Vi presenterer hornmusikk i en litt ny innpakning, med både tradisjonelle og mer utradisjonelle hornmusikkinstrumenter. Vår kjenningsmelodi, "Direktøren", kommer man selvsagt ikke utenom. Vi tilbyr også den originale Bierstube; Direksjonsmusikkens egen Oktoberfest.